Ensimmäinen viikko "dieettiä" on nyt kohta pulkassa. Ruoka on maistunut hyvin, vaikkakin sitä on älytön määrä verrattuna, mihin olen tottunut, mutta hienosti se on uponnut ! Eikä listalla ole mitään vastenmielistä ruoka-ainetta, joten tämä ainakin alkaa mahtavasti !

Energia- ja vireystaso on korkealla, mikä kertoo ruuan oikeasta laadusta ja suhteista, tämä motivoi entisestään, josko treenikin sitten pureutuu mun ongelmakohtiin (pakarat, ala-vatsa, "jenkat") Ehkä olisin toivonut vielä raskaampaa treeniä, mutta pitää rohkeasti ottaa vaan isompaa painoa niin kyllä se sitten tuo sitä haastetta ja hikeäkin ;)

Joitakin repsahduksiakin on tietty tullu, mutta pistän ne kaks jäätelöä ja kaks suklaapatukkaa ihan lomatunnelmaan ja työpaikan houkutusten piikkiin. Pian nekin loppuvat - kaksi työpäivää ja loma koittaa!

Lomasuunitelmat pyörii nyt täysin tän uuden ohjelman ympärillä, ja mahtavia kelejä odotellessa, ihan ulkotreenejä silmällä pitäen. Ja josko mä alotan lomalla sen tankotanssinkin.. Aaaaw. So much to do.

Niin ja muistin sitten ottaa kuvatkin kropasta ennen kuuria, niin voin sitten, mikäli tuloksia tulee niin esitellä niitä täällä verraten ;)  Mutta haaveillaan ja aherrellaan ;)